Alla inlägg under februari 2016

Av Inger Ivebrand - 22 februari 2016 20:18

Det är ju så skitig ute så golven blir ju så smutsiga! Gör ju inte annat en torkar hela tiden!
I dag har det varit ett par från Linköping och tittat på Majken! Och klart att de fastnade för henne! Så blir att beställa tid hos veterinären igen!
Kicki och Moses var här med sin nya bil! Hon fick den i 40 års present!
Annars har det inte hänt så mycket!
Hoppas eran dag varit bra!
Kramizzar!

Av Inger Ivebrand - 19 februari 2016 18:04

Tänk vad vissa tror de blir stora när de parar med en viss hane eller köper valp av vissa uppfödare! Fast de själv inte hållit på så länge! (Själv anser jag att man aldrig blir full lärd)! Det värsta jag vet är när de är en som tror den kan och vet allt! Blir så trött på allting ibland!
Lexie är så duktig med sina två tjejer! Hon ligger standbay hos dem! Man får dra henne ut! Lite dålig på att äta fortfarande!
I dag har matte Marie varit och hämtat Semlan! Vilka trevliga valpköpare! Hon får det säkert jätte bra med alla djur! Men visst känns det i ?!
Kvällen blir rätt lugn här! Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kramizzar!

Av Inger Ivebrand - 18 februari 2016 21:47

Klockan 01.00 kom första valpen! Sedan kom andra valpen! Och det blev inga fler!? Fast jag har misstänkt länge att det inte var så många! För jag har bara känt svaga sparkar på höger sida! Så även den här gången fick man rätt?
Det blev två tikar en sobel (röd) och en black/tan! De är jätte fina!

Så i dag har det varit lite segt! Man är ju rätt trött när man varit vaken hela natten!
Jag har iaf tvätt en maskin med hundsaker, får köra en maskin imorgon också!
Blir till att hoppa i säng så fort jag rastat klart mina hundar!
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram!

Av Inger Ivebrand - 17 februari 2016 21:38

I morse tittade Lexie inte åt maten! Hon som ätit som en "häst" förut! Så jag undrar om det kanske är något på gång?? Hon har bäddat till och från hela dagen! Jag bara hoppas att allt går bra!
Så som ni förstår har det bara blivit det nödvändigast gjort i dag! Lexie vill ju att man ska vara hos henne!

Aha kommer det godis när man rullar den här?? Lobo har lekt med aktiveringskulan flera gånger i dag! Han har också lekt med Nogger och Mirakel!
Hoppas nu att det händer något snart!
Ha det så gott!
Kram!

Av Inger Ivebrand - 16 februari 2016 21:37

Lexie håller på sig! Men det är jäklar jobbigt att gå och vänta! Men det är inte mycket man kan göra! Har pratat med vet! Hon äter hoppar upp i sängarna och har inga konstiga flytningar! Man känner valparna sparkar!? Så det är väl bara att vänta!
Det värsta är att man har svårt att ta sig för något! Har iaf vattnat alla blommorna i stora rummet! Och dammsugit nere!
Nogger, Mirakel och Lobo har lekt ute flera gånger i dag! De har jätte kul! Och nu blir de ju inte skitig!
Hoppas eran dag varit bra!
kramizzar!

Av Inger Ivebrand - 15 februari 2016 21:41

När jag var klar med hundarna åkte Lasse och släppte av mig hos Kicki som fyller 50 år i dag!

Stort grattis till dig Kicki! Lasse kom in också han hade köpt en fin orkidé med ?! Så vi fikade en stund var väldigt god tårta! Sedan hem till hundarna!
Nu tycker jag det börjar bli nervöst! Undrar när hon tänker börja valpa?? Så jobbigt att gå och vänta!
Nej nu är det snart bara att krypa ner i sängen igen! Ska bli skönt känner mig ju inte helt okej ännu!
Hoppas eran dag varit bra!
Kramizzar!

Av Inger Ivebrand - 14 februari 2016 22:29

Men se det bryr vi oss inte om! Utan det är ju vi som valt hunden! Många frågar vad ska ni ha den till! Samma fråga kan vi ställa då vad har ni era hundar till?? Vi är ju i stort sätta jämnt hemma hos våra hundar!
Happy Valentin! Önskar jag er alla!

En vit herdehund är det som flyttat in hos oss!Han heter Lobo! I natt har han sovit uppe vid mitt huvud! Det får väl gå så länge tills Lexie börjar valpa!
BAKGRUND/ÄNDAMÅL:
I USA och Kanada har vit herdehund successivt blivit accepterad som en självständig ras. De första hundarna av den här rasen importerades till Schweiz i början av 1970-talet. En amerikansk hanhund, ?Lobo?, föddes i mars 1966 och anses som rasens hörnsten i Schweiz. Ättlingar till den här hunden registrerades i schweizisk stambok liksom ytterligare importer från USA och Kanada och rasen växte i antal. Rasen registreras som egen ras sedan 1991 och förekommer nu frekvent över hela Europa!
Lite om rasen! Han är jätte gullig och duktig på att göra ut! (När jag hinner med)?

Stevens date var här i dag också! Dimma är en sobel tik (barnbarn till Baba) jätte trevlig! Steven är ju suverän att para tar inga tider! Det är tredje gången som Yvette parar med Steven! Hon är super nöjd med valparna efter honom! Så kul att han lämnar så mysiga valpar! Och snygga!?
Tack för.......

asken! Har jag något gott att äta sedan! Så kul att träffa er igen!
Sedan var Titta och Kenneth ut med sina hundar! Så de har busat ute med Nogger och Mirakel!
Jag gick och la mig på eftermiddagen! Känner mig inte alls bra nyser, snorar och fryser! Jag sov i flera timmar med Lobo jämnter mig! Så mysigt och varmt!
Hoppas eran dag varit bra!
Kramizzar!

Av Inger Ivebrand - 13 februari 2016 21:25

Ja idag blev det till att kliva upp skapligt! Hade förmiddagen på mig att fixa med alla hundarna! Sedan har jag rakat av Lexie all hennes fina päls!? Det kändes allt!
Valpköpare och Stevens date kom samtidigt! Men de gick ut en sväng med sina hundar! Så fixade vi här inne och tog en fika! När valpköpare åkte så kom de in med tiken! Det tog inte ens 5 minuter så satt de ihop! Nu får vi hoppas på många valpar! Steven är så duktig!
Lasse och Danne åkte imorse ner till Tomelilla och hämtade nyförvärvet! Det tog hela dagen! Stort TACK Danne för du följde med din pappa!
Så nu får vi se om natten blir lugn! Lexie är fortfarande lugn iaf undrar hur länge hon ska gå den här gången!??
Nu ska jag snart hoppa i säng! Känner mig helt slut!
Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards